Language of Light

“The language of light can only be decoded by the heart.”

In dit artikel wil je meer vertellen over light language.

Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur. De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala’s, hiërogliefen en piramides. De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen. Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt. In een veranderde staat van bewustzijn of in jouw dromen, kun je misschien in staat zijn om de geometrische symbolen in de hele schepping te zien. Lichttaal stelt ons in staat om informatie op te pikken uit gebieden die verder reiken dan wat algemeen toegankelijk is. Daarom is het een heilzaam ascensie-instrument dat ons in staat stelt om met ons begeleidingsteam, de natuur, dieren en elkaar op een diep zielsniveau te communiceren.

Hoe klinkt lichttaal? Van dierengeluiden tot klikken en pulsen, van tonen en liedjes tot gesproken dialecten, lichttaal heeft vele uitdrukkingen. Sommige mensen zijn begonnen met het horen van een mysterieuze dialoog of taal in hun gedachten, of kunnen wakker worden uit een droom die telepathisch heeft gesproken in galactische dialecten. Velen doen spontaan hand- en lichaamsmudra’s, zingen, dansen en tonen, omdat ze talen spreken die ze niet hebben geleerd en niet begrijpen. Sommigen zien beelden, zoals heilige geometrie, of horen galactische dialecten in hun geest. Deze oude geluiden zijn  een universele worteltaal (primal seed language en/of de taal van de ouden en de galactische volkeren die hier eerder dan ons waren en eigenlijk onze voorouders zijn) die dateert van voor de geluiden die later op Aarde zijn ontwikkeld.De “herinnering” aan Lichttaal lijkt te verschijnen voor sommigen die een kundalini ontwaking hebben of nadat ze afgestemd zijn op Reiki of een vorm van sjamanistische genezing. De frequenties van lichttaal brengen intense energieën binnen die helpen bij spirituele activering, het verwerken van bewustzijnsverschuivingen, het vergemakkelijken van de herstructurering van het lichtlichaam en het verkrijgen van de benodigde informatie/begeleiding. Het verbindt ons met hogere gebieden waar we een beter begrip hebben van onze “multidimensionale” ervaringen.
(Bron: www.healingspirit.nl)

Zelf heb ik ervaring met Light Language door dit zelf ervaren te hebben en gehoord te hebben.
Door het horen van Light Language wordt ik geraakt, maar mocht ook zelf geluid maken.
Ik geloof dat het eerste moment een aantal jaar geleden was tijdens een breathwork weekend. Ik voelde de drang om geluid te maken en deed dit ook. Ergens in mijn hoofd dacht ik ‘die mensen zullen mij gek vinden’, maar liet de gedachte ook los.

Ik ben dan in een hoger staat van bewustzijn en waan mij dan in een andere wereld. Ik voel mij dan verbonden met het Amazone gebied, de native americans, jungle, oerwoud. Zo ook als ik het hoor dan voelt het als familie, heel bijzonder.

Ik wilde eigenlijk schrijven dat ik nog niet zo ver ben om Light Language in zetten als healingsvorm, maar ik las een ebook van Marieke Zwinkels waarin zij dit inzet als healingsvorm. Het inspireert mij wel. Het is belangrijk om een ‘passende’ vorm te vinden voor mij zelf.
Het kan veel betekenen voor de ander in haar helingsproces/ persoonlijke reis om de Language of Light te ontvangen.