Annabella Lestuny

Hi, ik ben Annabella en wat leuk dat je een kijkje neemt om meer over mij te weten te komen. 

Ik ben een spot-on healer met magische handen. Ik help de vrouw weer in verbinding te komen met haar unieke zelf doordat zij diepe ontspanning en innerlijke rust  kan ervaren. Ik doe dit door jou een massage te geven met een helende werking op Zielsniveau. 

Daarnaast ben ik als persoonlijk begeleider werkzaam in de gehandicaptenzorg.

Ik sta bewust in het leven en luister meer naar mijn gevoel. Vaak weet ik de mens te raken in de ziel door er met aandacht te zijn, te luisteren en te delen wat er leeft bij mij of doorkrijg. 

Ik sta nu krachtiger in het leven dan ooit. Je kunt stellen dat ik vele ups en downs heb mogen meemaken om te zijn waar ik ben. Het is dan ook niet voor niets dat ik, die stiekem een tattoo freak is, 3 tattoos heb met een speciale betekenis. 
Het leven was niet makkelijk voor mij, maar ook ik weet dat ik dit mocht doorstaan om er levenslessen uit te halen en te groeien in wie ik nu ben vandaag de dag. 

Ik inspireer je met mijn ‘walk my talk’ en jou in je kracht te zetten door diepe ontspanning en innerlijke rust te laten ervaren. 

ZIELSMISSIE
Het is mijn missie om je opnieuw te laten voelen/ervaren wie je werkelijk bent als jij in verbinding bent met jezelf. 
We leven in een maatschappij waar alles versneld gaat en druk. Hoe prettig en fijn is het als jij DURFT te vertragen en de verbinding aan gaat met jezelf. 
Ik ERKEN je in wie je bent. 

Van jongs aan ben ik al geintreseerd in spiritualiteit. Vroeger ging ik naar de bibliotheek en dan kon je mij vinden bij de afdeling esoterie. Daar was altijd een variatie van thema’s die mij aanspraken.
Mijn moeder had mij vroeger verteld dat haar oma (de moeder van haar moeder) op haar manier mensen hielp. Ze vroeg aan hen om offers mee te nemen of specifieke spullen. Ik zie nu mijn overgrootoma Sarijem als één van mijn gidsen, helpers. Zij ondersteunt mij sinds kort tijdens mijn healingwerk. Hier ben ik dankbaar voor.

Ook al ben ik een aantal jaren fijn bezig met verschillende cursussen/workshops op het gebied van spiritualiteit. Onderstaand kun je lezen wat ik zoal gedaan heb. Al deze cursussen/workhops waren en zijn passend bij mij. Logisch ook, want ik koos hier zelf voor.
Ik heb door de jaren heen veel healing/innerwork mogen doen naar mij zelf toen en nog is dat nog gaande. Dit is een reis wat niet stopt. Op enkele momenten ben ik mij bewust van het proces en kan ik mij overgeven aan dat gene wat los mag komen/eruit mag.

Wauw lieverd, wat een cadeau. Ik wilde je zoveel teruggeven, maar dat voelde ik het nog mocht laten zakken. Jouw uitleg, wat je ziet en voelt is zo uitgebreid en veelal zo kloppend.

Manon de Groot

De volgende opleidingen / cursussen heb ik afgerond

 • Edelsteentherapie – mei 2020
  CIVAS
 • Awakening Intuition for Woman – april/juli 2018
  Nicole Costerus
 • Specialiteiten als intuïtief werker – januari 2016
  Nicole Costerus
 • Mediumschap – september tot en met december 2015 
  Nicole Costerus
 • Creatief mediumschap – mei tot en met juli 2015 
  Nicole Costerus
 • Workshop Massage basics – oktober 2013
  Erik Kluit – www.toworkwell.nl
 • Shambhalla Multi Dimensional Healing I en II – februari 2008 en oktober 2008
  Silvia Roelfes)
 • Tera Mai Reiki I, II en III – 2005/2008
  Life is good!)